Vandaag- Op z’n jongetjes

Die belachelijk heerlijke zondag van twintig graden daargelaten, besloot ik dit weekend dat het tijd was voor het winter dekbed. Bij het opmaken van het bed aarzelde ik wat de lange en de korte kant was. Als een echt meisje ging ik proberen te redeneren hoe het zat, de bijlage zoeken die ik bij aanschaf gekregen had.

Mijn geliefde deed zijn sexe eer aan. Hij gooide het dekbed op het bed en constateerde dat het er zo wel prima uit zag. Daarmee werd bepaald wat de lange en de korte kant was. BAM.

Gesterkt door de boys way zette ik mijn blogspot Hanneke-schrijft dit weekend over naar een WordPress webstek. hannekeschrijft nog steeds maar zonder hinderlijke hyphens. Ik deed het op zijn jongetjes. Gewoon hop, aan de slag en over zetten. Maar toen kwam ik mijzelf tegen. Geen idee wat ik eigenlijk aan het doen was.

Dus…Handleidingen lezen, vragen stellen op fora, de juiste html code zoeken. Het was een leerzaam weekend. Ik constateer: ik blijf een meisje ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.