Vandaag- Awareness day

Gisteren was het penguin awareness day. Daar was ik me niet van bewust. Het feit dat er naast de penguin awareness day ook nog twee world penguin days zijn, zegt me dat ze het zwaar hebben, die penguins.

Dankzij hun outfit ogen ze belangrijk en druk. Altijd netwerkend, tegen elkaar opboksend, verbindingen zoekend gaan ze door het leven. Ze staan zelden stil en vergeten om zich heen te kijken. Terwijl de schoonheid van het leven pal voor hun ogen ligt. Kijkend naar de jonkies weet je dat de ouders eigenlijk niet meer dan kuikens in een strak pakkie zijn. Het zijn net mensen…

De NS heeft het vandaag ook zwaar. Een gebroken bovenleiding. Terwijl ik gisteren voor het spoor stond, realiseerde ik me dat ik vaker moet stilstaan. Niet alleen om de schoonheid van het leven te zien, maar vooral ook om me er van bewust te zijn.
Human awareness day.
Ik wens je een mooie bewuste dag en raad je Kotter’s: “Onze ijsberg smelt!” aan.
Hierbij vast een tipje ervan: http://bit.ly/1WwIjUO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.