Vandaag- Baan en bestaan

Dromend over was ik maar, zou ik nog eens, wat als en had ik niet toch, staat het schrijven van boeken altijd op mijn lijstje. Soms wat hoger dan anders, afhankelijk hoe gelukkig ik ben in baan en bestaan.

Via een leestip in de LINDA stuitte ik op schrijfster Wanda Bommer. Ik dacht met de titel ‘Springbonen’ haar debuut te pakken te hebben, blijkt ze al 5 boeken eruit gepoept te hebben. In ongeveer evenzoveel jaar. Das knap. Blijkt dat goodreads vrienden haar al lang kennen. Duh.

Ik begin en ben verslingerd. Meteen. Boek uit. Bij de bieb haal ik een eerdere titel van haar ‘Panorama West’. Ik begin en ben verslingerd. Meteen. Boek uit.

In een poging te snappen waarom deze boeken een feest van herkenning voor me zijn, waarom ze me zo aantrekken, kom ik bij mijn dromenlijstje uit. Want haar thematieken, de plot wendingen, de perspectief wisselingen, en het korte, snelle, herkenbare en toch verwonderende, dat herken ik. In hoe ik probeer te schrijven.

Probeer. Droom.

Wakker is de realiteit een feit. Zij schrijft zoals ik zou willen kunnen schrijven. Wauw. Auw?

Nee. Ik ben gelukkig in baan en bestaan. Dus lees lekker verder. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.