Vandaag- Blokkeer ik

Sorry. Ik kan het niet helpen. Mijzelf niet helpen, zou menig blaadje of therapeut zeggen. Komop meid, stel je niet zo aan. Verander het perspectief. Laat het los (nog zo’n fraaie dooddoener- heel hard je best doen om iets los te laten? Dat is een contradictio in terminis).

Ik blokkeer volledig. Kan aan niets anders denken. Geen blog komt in mijn hoofd op. Slechts angst. Angst dat het mis gaat. Dat het onheil zich aandient: hallo, hel hier!

De tandarts. Vandaag, half 10. 

#jeugdtrauma

3 thoughts on “Vandaag- Blokkeer ik

  1. Vrijdag komt Jip logeren!! Dat verklaart je onderbuik gevoel. Daarna weer volop stof tot schrijven! Gegarandeerd !! ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.