Vandaag- Chips en Cola

Heerlijk. Een fris gezicht op het perron. In alle opzichten het stationszonnetje. Waar langzamerhand de ‘ik mag niet klagen over het weer,maar ik ben zo klaar met die dertig graden’- geluiden opkomen, heeft hij er nog steeds zin in. Als een kleuter op zaterdagavond, haartjes fris gewassen, extra zwitsal op het snoetje, klaar voor een avondje tv met chips en cola.

De chino goed geel, het frisse lichtblauwe overhemd van lichte katoen netjes gestreken, de brogues nog even strikken met een extra knoop, de haren nog nat, de baard vanochtend gekapt. Hij is er klaar voor.
Zijn reistas complementeert het geheel. Kobaltblauw. Maar half vol. Die komt zonder enig probleem door de douane op AirPort Eindhoven. Daar kijken ze niet eens naar om.
Volgens mij heeft ons stationszonnetje onvermoede plannen. Geleerd als kleuter. Chips en Cola. Die zien we komende week weer in Nederland. Met de haren opnieuw fris gewassen, het shirt iets in de kreuk (maar wijselijk draagt hij een ruitje, dan valt het niet zo op), her en der een zweetplek, de mosterdgele broek draagt een bijna onherkenbare modderveeg uit de Colombiaanse jungle.  En een afgetopte kobaltblauwe reistas vol Drank en Drugs.
#Lil’Kleine #Narcos #Netflix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.