Vandaag- Clear your mind

Ik moet bekennen dat ik nog nooit zo'n tweet heb geplaatst. En hoewel deze ook niet van mij was, vond ik het magisch te zien wat er gebeurde. In slechts 2 minuten.

De trein is toch een beetje een scrollplek. Helaas krijgen we door alle slimme (?) Facebook algoritmes steeds meer van hetzelfde aangeboden. Omdat gedrag uit het verleden klaarblijkelijk mijn toekomstige interesses voorspelt. Terwijl het juist zo leuk zo zijn om eens iets anders te lezen. Zoals je in een magazine ook opeens een artikel kan hebben wat je eigenlijk van plan was over te slaan, maar dat verrassend boeiend blijkt. Juist die inzichten brengen je verder, geven je zuurstof voor weer nieuwe kansen of ideeën, maar verlichten ook de zorgen in je hoofd.

Ik scroll door twitter. Ook dat is volledig gepimpt op mij, met veel " misschien wil je deze ook volgen" tips. Gelukkig doe ik dat zo vaak, dat ik niet meer weet wie of wat ik volg, en dus zomaar opeens verrast kan worden. Door tiny buddha.

De tekst bracht me verder. Want hoe obligaat misschien ook, het was precies wat ik nodig had. Maar wat me nog veel meer energie en lach en kriebels gaf, was de wijze waarop- terwijl ik de tweet las en op me liet inwerken- de retweet en like teller omhoog schoot. Het was niet alleen grappig om te zien, maar veel meer nog was het een connectie met al die mensen die op dat moment, ergens op de wereld, ook die tweet lazen. En er ook iets bij voelden.

Opeens verbonden met de wereld. Dat voel je in je hart.

One thought on “Vandaag- Clear your mind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.