Vandaag- Denk ik aan hen

Nog niet op fiets, trein of in auto ontneemt de buitenwereld mij een acute blogprikkel. Waar over te schrijven? De verkiezingen? Alweer? Trump? Wie was dat ook al weer? Het weer? Geen weer.

En zoals dat zo vaak gaat in het leven, op triviale dagen, krijg je een berichtje dat het in iemands anders leven allemaal niet zo triviaal is. Dat er verdriet is en angst. Dat vrees bewaarheid is, dat de toekomst opeens anders blijkt dan gisteren nog gedacht. 

Ik hoor de vogels buiten fluiten, het is nog vroeg en toch al licht. Ik sluit mijn ogen, vouw mijn handen en denk aan hen. 

#wishingyoustrength

One thought on “Vandaag- Denk ik aan hen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.