Vandaag- Door de ogen van de millenial

Ik deel de coupe met louter millenials. En I hate to say it, maar help wat zijn ze vol van zichzelf. De knul slaat alles. De meisjes hangen aan zijn lippen. Hij gaat niet op pad zonder drie (!) reserve setjes oordopjes, weet hoe hij een nieuwe iPhone moet ritselen zonder ervoor te betalen, geeft zijn”oude” I phone 6 (!!!!) aan vrienden af en vindt aangifte doen leuk. Lachen. Geestig. Kicken. Dat klinkt als autoriteitje pesten.

Hij draagt, uiteraard, een Apple Watch. Vlogt de dag rond, herinnert zich zijn leven via beelden op Pinterest of Instagram. Zoekt zijn kleding ofwel op marktplaats ofwel in een flagship store. Daar zit niks tussen.

Natuurlijk verandert elke generatie de wereld. En verandert de wereld elke generatie. Maar, met het risico dat ik heel oud klink, nooit eerder zo massaal en radicaal. Ik kan er nog heel veel meer woorden en verbazing aan wijden, maar bij deze generatie zegt één beeld meer dan twee woorden. Ik stuitte in mijn kerstshoppen- uiteraard reuze modern op Pinterest, in flagshipstores en op marktplaats- op dit kerststalletje (en voor wie niet zo socialselfie minded is: op de blauwe letters kun je klikken. Dit is een outbound link. Je gaat naar een andere pagina, je kunt altijd weer terug ?).

Dat heeft toch nog geen eerdere generatie  verzonnen…

#freakyfriday

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.