Vandaag- Door schade en schande nog steeds niet wijs

Door schade en schande wijs geworden bewaar ik niet slechts reserve onderdelen, maar hang ik er ook nog handige labeltjes aan. ‘8vaks Ikea kastje’ aan dat imbus sleuteltje. ‘Lichtblauw Zara jasje’ aan die reserve knop.  ‘Stelling kast’ aan het zakje waarin de wieltjes zitten die er optioneel onder kunnen.

Ik heb een handig plastic zakje voor alle reserve knoopjes. En ach, als dat zakje vol is, dan doe ik dat nieuwe knoopje gewoon in het doosje waar mijn naai fournituren in zitten.

En dat imbus sleuteltje leg ik eerst in een handig laatje. Misschien moeten we binnenkort nog iets aandraaien. Na een poosje verhuist het naar een bakje waar ander gereedschap ligt. En bij een opruimaanval lijkt het me toch handiger om het sleuteltje in een kistje zonder ander gereedschap te leggen, anders vind ik het nooit meer terug.

Ik ben recent verhuisd en was op zoek naar viltjes voor onder een pot. Ik constateerde dat ik drie verschillende zakjes met viltjes had, dus besloot ze bij elkaar te doen. Ik leegde het ene zakje. Daarin vond ik, hartstikke handig, een sleuteltje om de halogeen lampjes van een aparte hanglamp te verwisselen. In de afgelopen twee jaar heb ik zeker drie van die lampjes verwisseld. Zonder ook maar een keer gebruik te maken van dit handige sleuteltje. Geen idee dat ik het nog had, en al helemaal geen idee waar ik het zou moeten zoeken. De lamp is inmiddels van het plafond en te koop bij de kringloopwinkel.

Het Ikea imbus sleuteltje kon ik bij verhuizen niet meer vinden en als er een knoop van een jasje is, blijk ik juist die niet gelabeld te hebben.

Wanneer word ik door schade en schande wijs en bewaar ik gewoon al die reserve onderdelen niet meer?

One thought on “Vandaag- Door schade en schande nog steeds niet wijs

  1. Hoi H, ik ben verhuist van een huis met 5 slaapkamers naar een flat, alles van de hand gedaan of weggegeven, mis er niks van, amazing!
    Have a nice day.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.