Vandaag- Een licht begin van de dag 

Het is nog donker als ik in de auto stap. Na enkele kilometers begint de verwarming zijn werk te doen, het wordt aangenaam warm. Op de radio fijne muziek. Ik laat me meevoeren met de lichtjes van de auto’s voor me, met de lantaarnpalen op de snelweg die de weg wijzen. Langzaam wordt het lichter en neemt de dag over.

Ik stel me voor hoe ik dagen door rij, van dag naar nacht naar dag, landschappen die veranderen van Hollands vlak naar Alpen hoog, van wijde kustlijnen naar diepe binnenlanden. Zo naar het einde van de wereld. En terug. Natuurlijk is het fijn als mijn geliefden mee reizen, soms naast me, soms in een eigen auto. Omdat alleen zijn soms heel fijn is.

Ik spreek mezelf toe. Hou dit gevoel vast.

Over een paar weken rijden we in alle vroegte naar Oostenrijk voor een ski vakantie. #ochtendstress #deuropslot? #gasfornuisuit? #niksvergeten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.