Vandaag- Even de fiets uitlaten

Er ontspinnen zich de wildste verhalen. Van de verboden ochtendtrein romance. The sequel. Want al eerder is er een episode over hen geschreven.

Zij is een regular. Elke ochtend de vroege trein. Dat weet ik omdat ik er ook sta. Hem had ik al tijden niet meer gezien. In de winter was hij er nog en na de dag kus stapte hij voor en zij achter in de trein. Gezellig stel dacht ik toen nog.

Vandaag staat zij er alleen. Gewoon, zoals we er allen staan. Dan opeens verschijnt hij ten tonele. Met fiets. En kust haar.

Een verboden affaire! Dit is geen stel, dit zijn early morning love birds. Ze wonen elk ergens anders en vinden elkaar, zij het kort, op het station. Eenmaal in de trein, coupes van elkaar gescheiden, hebben ze vroege smartphoneseks. Bij het uitstappen loopt zij nog even wulps langs zijn couperaam en ontbloot hij een alfa spier (naar keuze in te vullen welke). Twee coupe’s genieten mee.

Je moet er maar zin in hebben op de vroege ochtend.

We stappen in de trein. Ik kijk nog even uit het raam en zie hém langslopen. Zonder fiets. Zouden ze dan toch een samenwonend stel zijn en kwam hij alleen even haar fiets brengen? Maar is dat niet raar?

Nee, ik blijf bij mijn romance. Man gaat thuis ontbijten. Bij zijn eigen vrouw. “Waar was je, schat?”

“Even de fiets uitlaten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.