Vandaag- Got it

Mijn vernieuwde website was traag. Dat kost lezers. Dus besloot ik in al mijn wijsheid het beheer van mijn website onder te brengen bij een bedrijf…

Voel je je jong of millenial (geboren tussen 1981-2000) lees dan cursief. Alle anderen adviseer ik vooral ook de vette tekst te lezen.

Daan in de club tegen zijn matties:

“Ik had vandaag weer zo’n ‘Bep blogt’ onder de knop. Die haar wordpressje wilde overzetten naar onze hosting. Domeinnaam wist ze niet, verhuiscode ook niet, dus ik via name server een omleiding gemaakt. Alles geregeld, ip adres doorgewhatsapped, belt ze (super old skool man, bellen) dat ze ‘haar oude blog’ blijft zien. Ze zegt sorry voor het feit dat ze een newbee is- zo noemt ze zichzelf- duh, een dummie is er slim bij, dus ik zeg, browser geschiedenis wissen, cache legen, redirects verwijderen. Ze weet niet hoe! Dus ik teamviewer erin geknald en de boel overgenomen. Betwijfel of iemand die rauwe shit van haar leest, met titels als ‘ontluikend weekend’, what the f*ck, maar goed. Het laatste snippet code heb ik in het dashboard geplakt en ik zag net dat ze begrepen heeft wat ze daarmee moet doen, want ze heeft geklikt op de button ‘Got it, thanks’.”

Hannekeschrijft thuis tijdens het avondeten: 

“Ik had een uiterst vriendelijke jongen aan de lijn. Die mij consequent vousvoyeerde terwijl ik hardnekkig probeerde op een jij-basis te komen. Het lukte mij maar niet om de juiste versie van mijn website te zien. Wat ik ook deed. Hij wilde weten welke internetbladerhulp ik gebruik en vroeg mij incognito een pagina te openen. Ik suggereerde nog ‘uit en aan’ zetten, dat is de tip van ICT op het werk ook altijd.  Hij bleef netjes maar verordonneerde me wel om iets te installeren waardoor hij er opeens met mijn muis vandoor ging. Na veel geklik zag ik wat ik moest zien. Net vond ik nog een boodschap op de website. Abracadabra. Ik heb op de knop voor ontvangst geklikt, misschien doet het dan vanzelf wat het moet doen. Dat is toch de betekenis van ‘Got it, thanks’?”

4 thoughts on “Vandaag- Got it

  1. Jammer, terug naar eerder……als jij het niet snapt…ik snap het helemaal niet…hoe nu…
    Je naam , je e mail !!!!!!????? Dan pas plaatsen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.