Vandaag- Hangend aan die cliff…

Opeens was het half elf. In de ochtend. En was ik mijn hele blog vergeten.

Ik geloof niet dat het eerder is voorgekomen. Ik aarzel. Is het een signaal waar ik iets mee moet doen? Is het hoofd te vol en daarmee de ruimte voor een ochtend blog te klein? Of beschouw ik het als een incident. Keertje overslaan kan de beste overkomen?

Ik ga er eens een paar dagen op kauwen. Hannekeschrijft dinsdag weer. Of niet meer.

#cliffhanger

#petitieochtendblogmoetblijven?

Films doen het vaak, series nog vaker. Het open einde, liefst met een cliffhanger. Zodat het verlangen blijft. Er kan nog vanalles gebeuren, nog een seizoen?
Vooruit, waarom niet, we melken het verhaal nog even wat langer uit. Penoza ging net te lang door, Zwarte Tulp moet nu echt stoppen en zelfs House of Cards en Orange is the new Black hadden hun hoogtepunt moeten herkennen. En het daarbij moeten laten.

Pasen is een tijd van bezinning. Gebruik het. Voor je eigen stoppen of doorgaan. Je eigen cliffhanger.

#zaligpasen

7 thoughts on “Vandaag- Hangend aan die cliff…

    1. Broed er een paar dagen op zou ik zeggen. En leg dan, whitout any hesitation, vol overgave je ei! Bij voorkeur elke dag een…. 😉

  1. Broed er een paar dagen op zou ik zeggen. En leg dan, whithout any hesitation, vol overgave je ei! Bij voorkeur elke dag een…. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.