Vandaag- Het feestseizoen staat voor de deur

feest

In de Linda (ik kan nu omslachtig gaan uitleggen hoe ik een Donald Duck abonnement van de kinderen heb stopgezet terwijl er al een jaar abonnementsgeld was betaald en een vriendelijke telefoniste er toen voor heeft gezorgde dat ik een jaar de Linda krijg, maar dat zal ik hier nalaten). Ja, ik lees de Linda.

In de Linda staat hoe een nieuwe serie start op 22 oktober, en ik denk, hè, die heb ik toch al op tv gezien? Ik krijg een mail over een schrijfwedstrijd, deadline inleveren 6 november, en ik denk, wat een verre deadline.

Duh. Wake up. Het is 31, ik herhaal 31 oktober. Waar zijn september en deze maand gebleven? De laatste keer dat ik tijd had om te kijken scheen de zon nog, dobberden we nog na op de vakantieherinneringen.

Opeens schiet de kerst, oud&nieuw, en sint stress me in het lijf. Hup met die boom, die krans, die cadeautjes, dat vuurwerk, die ballen, letters en noten. Hop hop hop het feestseizoen staat voor de deur. Opschieten met die gezelligheid.

Gemiddeld zijn we tegen de tijd dat het heerlijk avondje, het familiediner of de countdown is aangebroken, kapot. Van alle boodschappen, school en werk verplichtingen en het versieren van het huis. Leuk joh, holiday season…

Voor wie energie te over heeft, vanaf vandaag kun je los. Startend met Halloween in een lange feestvlucht richting Carnaval. Ik wens je veel plezier.

Ik ga het dit jaar anders doen. Vanaf morgen probeer ik van elke dag een klein feestje te maken. Zonder stress en met veel klein geluk. Ik kijk er nu al naar uit.

#happinessaroundthecorner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.