Vandaag- Hey dude

Ik zie ze lopen. Als ik er gefragmenteerd naar kijk zie ik dunne beentjes in een belachelijk strakke legging spijkerbroek. Een ouderwetse legerjas en een opoe mutsje. Halve laarsjes. De losse elementen zijn om te gruwelen. Maar ik zie ze lopen en denk, dit is hoe ze eruit moeten zien. Zo zou ik willen dat mijn zoon eruit zou zien. Wat een dudes.

In mijn tijd viel je op kakkers en goed gesoigneerde gasten. En zoals dat vaak gaat, blijf je in je wereldbeeld een beetje hangen in je twenties. Dus had ik niet zo veel op met hipsters, baardjes, onverzorgde kapotte spijkerbroeken. Tot ik deze dudes zag lopen. Slechts hun achterzijde. Maar die tred, die nonchalance, die ogenschijnlijke wereld wijsheid door dat rolkoffertje.

Als ik nu twintig was, dan zou ik het wel weten ?

“Hey dude!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.