Vandaag- Hot!

Nog thuis, de werkplek van bestemming vandaag is op fietsafstand, hoor ik het piepje van mijn telefoon gaan. Een braaf piepje. 

“Excuse me darling, I have a hot message for you.” Een zwoele vrouwenstem galmde gisteravond door de zwetende treincoupe. 

Je hoort het vaak, ouders die hun laptop opstarten en midden in een interactieve aflevering van Dora of Lego Masters of Spinjitzu belanden. Dit lijkt ook zo’n gevalletje, maar dan wat meer volwassen speelgoed. Man- of vrouwlief (laten we niet biased en roomser dan de paus doen) is vergeten de seksueel prikkelende site weg te klikken.
Op het moment dat de hele coupe zichzelf weer onder controle had, want statistisch weten dat vier op de tien vrouwen en tien van de tien mannen porno kijken, is nog wat anders dan ernaast zitten in een volle trein, galmde de stem met dezelfde boodschap nog een keer. En nog een keer.
Een beltoon. Die je vrijwillig kunt instellen!
Beltonen zeggen verrassend veel over mensen. Je ontdekt opeens de voorliefde voor klassieke of juist hardrock muziek door de keuze voor AC/DC of Brussels Philharmonic. Of onverwachte humor door het gebruik van grappige zinnetjes als beltoon.
Ik ben voor hoor. Een beltoon waar je vrolijk van wordt. Die treurige piepjes bij een whatsapp of sms bericht maken de wereld niet leuker. Maar in dit concrete geval zou ik me toch nog eens achter de oren krabben. AC/DC per ongeluk door een volle vergaderzaal laten schallen is toch net wat anders dan een hete stem met: “excuse me darling, I have a hot message for you” ?
#hot #30plus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.