Vandaag- Ik zeg slingers

In het leven moet je zelf de slingers ophangen. En niet alleen op je eigen verjaardag, op de verjaardag van je partner, en de verjaardag van de kinderen, maar gewoon, elke dag.

Dus dat doe ik vandaag (nou ja, de komende 21 minuten forenzend naar mijn werk).

Ik doe alsof ik op reis ga, of een dagje weg. Ik ga met de trein, toch altijd leuk, zo in de trein ?.

Ik heb een bakje aardbeitjes bij me en het blad wat onvoorzien in mijn brievenbus lag. Misschien is het bedoeld voor de buren, maar ik zie het als de voorzienigheid van wijlen Dolly dat ze vandaag voor míj ligt. Heerlijk, een modeblaadje lezen in de trein met de zon aan de hemel.

Ik zeg slingers.

PS: vandaag blog ik niet, want ik doe alsof het vakantie/dagje uit is. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.