Niet gecategoriseerd

Vandaag- Kan ik het niet meer opbrengen

Ik kan het eenvoudigweg niet meer opbrengen, vrees ik. Waar ik het voorheen als energie gevend, zelfs rust belevend ervoer, is het nu het energieputje van de dag.

Ik sta versteld van mezelf, hoe kan het toch dat ik overnight, door een weekje niet doen, er zo anders in sta? Kan een mens zo veranderen van het ene op het andere jaar? Opeens zie ik er elke ochtend tegenop, verzin allerlei manieren om het anders te doen. Vaak lukt me dat, zonder dat iemand het door heeft.

Who am I kidding? Wie zal het wat uitmaken of ik er mee stop?

Misschien moet ik het nog een kans geven. Nog eentje. Probeer ik het morgen nog een keer. En besluit ik daarna of ik het forensen per trein voorgoed gedag zeg en definitief overstap op de auto. ?

*blijftbloggen*