Vandaag- Kan ik het niet meer opbrengen

Ik kan het eenvoudigweg niet meer opbrengen, vrees ik. Waar ik het voorheen als energie gevend, zelfs rust belevend ervoer, is het nu het energieputje van de dag.

Ik sta versteld van mezelf, hoe kan het toch dat ik overnight, door een weekje niet doen, er zo anders in sta? Kan een mens zo veranderen van het ene op het andere jaar? Opeens zie ik er elke ochtend tegenop, verzin allerlei manieren om het anders te doen. Vaak lukt me dat, zonder dat iemand het door heeft.

Who am I kidding? Wie zal het wat uitmaken of ik er mee stop?

Misschien moet ik het nog een kans geven. Nog eentje. Probeer ik het morgen nog een keer. En besluit ik daarna of ik het forensen per trein voorgoed gedag zeg en definitief overstap op de auto. ?

*blijftbloggen*

3 thoughts on “Vandaag- Kan ik het niet meer opbrengen

  1. Hanneke, ben je nou helemaal besodemietert! Je bent een fantastische meid die werkt bij een fantastische club in een fantastisch land! Wat wil je nog meer? Gewoon doorgaan met andere mensen te inspireren zoals je zo goed kan !

  2. ik stapte vanochtend uit op het stationnetje Vught, keek over het schoolplein waar ik van 1961- 1963 voetbalde, knikkerde, sneeuwballen gooide; liep onder het tunneltje door, langs het mooi wit geschilderde stationsgebouwtje met de oorlogsgeschiedenis, keek nog een keer naar het perron, het bankje van staal en dacht aan jou. Hoop dat je blijft treinen en bloggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.