Vandaag- Keep you posted

Facebook meldt zich vrij snel. “mensen hebben al een tijdje niets van hannekeschrijft gehoord”. Dat bericht krijg ik al na twee dagen niet bloggen. Want ook het algoritme van Facebook is gewend aan een dagelijks ochtend Ritjuweeltje.

Enkele dagen later dreigt Facebook: “mensen gaan mogelijk online zoeken naar hannekeschrijft”. Alsof ik verantwoordelijk ben voor al die mensen die verdwalen in het wereld wijde web.

En dan, als je lang genoeg niets laat horen, dan is Facebook een echte Facebook vriend. Dan vergeet hij je en hoor je helemaal niets meer. Ik zal de film over Mark Zuckerberg niet snel vergeten. Het jongetje zonder vrienden, onzeker, te slim maar niet erg sympathiek, rekent hard af met de wereld. Verkoopt zijn ziel aan de duivel. Facebook in een notendop.

Zoek en verdwaal niet langer. Hannekeschrijft is terug van weekje auto, vol hoofd, vrije tijd. Om vanmiddag in het vliegtuig te stappen naar Mexico. Voor werk op pad. De komende week hoop ik maƱana paseo gemas te schrijven, die waarschijnlijk met 7 uur tijdsverschil voor de lezer namiddag blogjes zijn. Verwonderingen uit Mexico stad.

Ben benieuwd of Facebook het tijdsverschil gaat snappen. Of dat ik opnieuw meldingen krijg: “hannekeschrijft plaats een bericht!” Om middernacht…

#keepyouposted

One thought on “Vandaag- Keep you posted

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.