Vandaag- Liefde via een zoekopdracht

Ik heb nooit geloofd in verliefd worden via internet. Toch is het ook mij gebeurd. Liefde via een zoekopdracht.

Hij verscheen op mijn scherm. De eerste week van november. Ik was net van plan mijn account af te sluiten, maanden had ik alles wat zich had aangediend in de prullenbak gekieperd. WEG!! De overkill aan aanbod maakt dat je steeds bruusker gaat swipen. Zijn vorm staat niet je aan. WEG! Kleur te licht. Of te donker. WEG! Te oud. WEG! Lelijk. WEG! Heeft te veel aandacht nodig. WEG!

Hij verscheen op mijn scherm. Niet uitgesproken aantrekkelijk. Maar wel iets eigens. Stevig. Sterk. Ik klikte op ‘meer’. Foto’s uit alle hoeken, een beschrijving. Ik voelde iets kriebelen. Ik wilde nog meer en maakte een afspraak. Voor het weekend.

Ik was te vroeg, maar hij stond er al. Ik bekeek hem van top tot teen, raakte hem aan en voelde: jij bent het. Bij jou kan ik thuis komen.

Ik fietste met een opgetogen gevoel naar huis. Het was lang geleden dat ik me zo verliefd had gevoeld. Onmiskenbaar. De kriebels, de glimlach die niet wilde wijken, wat er ook passeerde op straat, een diep gevoel van gelukzaligheid.

Thuis stond mijn vriend. Knap. Gespierd. Sterk. Iets eigens. Ik keek hem in zijn ogen en zei: “ik ben verliefd”. Hij keek me aan en sprong op zijn fiets. “Ik wil hem zien.”

Een kwartier later was ik er weer. Hij stond er alsof hij niet was weggeweest. Mijn vriend bekeek hem en zei: “Ik kan begrijpen wat je voelt. Ik zie nog niet in hem wat jij ziet, maar ik snap wel wat je zo aantrekt in hem.”

Ik glimlachte opgelucht. Hij glimlachte terug. Een half uur later was de daad een feit. Hij wordt ons nieuwe thuis. Ons nieuwe huis.

Daarom nu http://bit.ly/2ogXI2Q

 

One thought on “Vandaag- Liefde via een zoekopdracht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.