Vandaag- Master mind

Bill moet zich de afgelopen dagen toch regelmatig achter zijn democratische oren hebben gekrabt. Zo doe je dat dus.

Niks dagen voor de spiegel oefenen op welk woord de klemtoon te leggen. Op I? Nah, te egoïstisch voor een democraat. Op DID? Oei, te veel wilskracht. Op NOT? Nope, ontkennen is bevestigen. Op HAVE? Foei, bezit is voor Republikeinen. Op SEX? Zeker niet, beetje pijpen kwalificeert niet als sex voor een beetje man. Op WITH? Yuk, dat zou Hilly niet waarderen, iets van verbondenheid. Op THAT? Njet, te vrouw onvriendelijk, alsof ze een ding was. Op WOMAN? Kom zeg, ze was nog een kind.

De meester leert deze dagen Billy hoe het wel moet. Je laat je woordvoerder roepen dat het oud en klein nieuws is, gemier van die onbetrouwbare journaille. Die had je immers al eerder weggezet als waardeloze fakers. En dan klap je erover heen, met vers en groot nieuws. Je ontslaat het hoofd van de FBI. Nota bene op de zaak Clinton. Daar kan geen medium omheen, dat drukt elk ander Trump opstootje naar pagina onbeduidend.

Ik zie Trump al in zijn spiegel kijken. Een meester manipulator. Niet alleen heeft hij de aandacht afgewend van zijn eigen sex schandaal, maar ook heeft hij door het ontslaan van Coney op de Hilary emailaffaire de aandacht en passant weer terug bij de Clintons gelegd. Bij Bill who did not have sex with that woman. Of toch wel, net als Herr Trump.

Hij geeft zichzelf een vette knipoog, legt z’n haar recht en gaat aan het werk. Just another day in the office.

#eindewinterstop ?

4 thoughts on “Vandaag- Master mind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.