Vandaag- Messy

Ik zal er maar helder over zijn. It’s gonna be messy.
Nu is het dat toch al in de wereld, met Trump die zijn democratische rivaal Clinton graag voor het vuurpeloton ziet en tegelijkertijd zijn eigen Republikeinse stemmers in 1998 uitmaakte voor “the dumbest group of voters in the country. They believe anything on Fox News. I could lie and they’d still eat it up.”

De baas van datzelfde Fox News moet opstappen wegens seksuele intimidatie. De 76 jarige wordt door 50 jarige vrouwen beschuldigd van het maken van seksuele avances en vunzige opmerkingen. De oude viespeuk wordt ad interim vervangen door 85 (!) jarige Rupert Murdoch. Toch ook geen onbeschreven blad met zijn omkoop- en afluisterpraktijken.
Ondertussen is Erdogan unstoppable in zijn zuiveringspraktijken waarbij hij volgens UN Watch meer dan 1500 universiteitsdecanen, 2700 rechters, 21000 docenten, 8000 politieagenten, 15000 onderwijzend personeel, en de lijst gaat maar door, uit hun functie heeft ontslagen.
De rest van de rommel op deze aardkloot laat ik even onbesproken. Het is vrijdag, na vandaag heeft heel schoolgaand Nederland vakantie, laat er ergens een sprankje vrolijkheid zijn.
Mijn messyness bestaat eruit dat ik de komende drie weken niet forens, soms in een andere tijdzone zit en niet werk. Wie weet wat er langskomt in mijn hoofd. Als er al iets langskomt. ?
Hannekeschrijft de komende drie weken misschien elke dag, misschien een enkele dag, heel vroeg, of heel laat, heel kort of heel lang. Of misschien niet. It may be a bit messy. Maar het zal een happy mess zijn. Met minimaal een sprankje vrolijkheid per dag. Vakantie!
Happy messy summer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.