Vandaag- Mooie maandag

Het is vandaag super koud, het was een weekend vol vieze regen, en toch ben ik vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, niets houdt me tegen.

Het kan van alles zijn. Vaak is het een lonkend perspectief. Op een aanstaande vakantie, een nieuwe baan, een verandering in wonen, of de verwachting van nieuw leven. Een vooruitzicht waardoor de gewone, alledaagse, dertien-in-een-dozijn maandag, opeens licht, leuk, bijzonder is.

Ik glimlach naar iedereen die naast en tegenover me staat te blauwbekken op het station. Ik roep ze toe: Merry Monday! Bij een enkeling ontlok ik een glimlach. Nut case, zullen ze denken.

Wie zal zeggen wat me bezielt vandaag. Misschien was het gewoon de super maan. Hij staat vol aan. Zo kunnen dingen gaan.

#mooiemaandag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.