Vandaag- Mooiweer verhaaltjes

In januari vertel ik mijzelf altijd dat het een kwestie van nog even volhouden is. Dat aan het verlangen naar licht en zon over enkele maanden al gehoor wordt gegeven. Dat het in april, mei mooi weer is. Warm ook. Droog. Zonnig.

Elke januari fop ik mijzelf. En elke januari lukt het. Hou ik vol tot april, mei.

Elke mei vertel ik mijzelf dat het voorjaar echt voor de deur staat. Als niet vandaag dan toch morgen. En anders overmorgen. Dat het in juni knotsheerlijkheet is. En dat die nazomer duurt tot november.

Deze meidag vertel ik het mezelf weer. Er komt echt een dag. Eerder dan je misschien denkt. Een zonnige, warme, droge, mooie dag. Echt. Geloof me nou maar.

Vooruit dan. Waar zouden we zijn zonder hoop.

#raindropskeepfallingonmyhead

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.