Vandaag- Oh dat ochtendoptimisme

Oh, dat ochtendoptimisme. Elke ochtend op de fiets weet ik het zeker. Vanavond ga ik sporten. Ik voel de energie door mijn lijf stromen, ik wil sterker worden, vanavond ga ik sporten. Ik hoor mijn ademhaling op de fiets, mijn conditie op peil houden,  vanavond ga ik sporten.

Ik las hoe Obama acht jaar presidentschap volhield. Elke dag sporten. Hij startte met 45 minuten cardio of kracht. Zo begon hij fris en energiek aan de dag. Het optimisme van de ochtend in daden omgezet.

Het klinkt heerlijk, dat meen ik. Alleen hoe ziet dat er in een normaal mensenleven uit? Douche afdroog, ontbijtmaak, opruimtechnisch? Hoe combineer ik een ritje naar de sportschool met sporttas en kleding en make up en sieraden met het doorfietsen naar werk met werktas en sporttas en make-up?

Het lijkt bijna eenvoudiger om president te worden dan elke ochtend te sporten?

Ik blijf bij mijn ochtendoptimisme. En soms, al is het maar een of twee keer per week, lukt het me dat om te zetten in avonddaden.

#power

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.