Vandaag- Ontluikend weekend

Ik zal het maar bekennen. Ook al komt daarmee elk vleugje mystiek van de schrijversflow op de helling te staan. Het is spannend elke ochtend. Spannend of er een blog komt.

Ik zal het maar bekennen. Meestal heb ik er eentje in de coulissen staan. Die, als de hoofdblog van de dag niet uit zijn woorden komt, als stand in kan figureren. Nog voordat iemand het door heeft.

Op de dagen dat niets mij spontaan verwondert, doe ik een wedstrijd met mijzelf. Hoe lang wacht ik op inspiratie?

Vandaag kwam hij bij het instappen. Ik voorzag de liefde tussen een flirtende jongen en een lief lachende meid. In het donker ?. Het eerste contact gelegd bij het open gaan van de deuren, liepen ze achter elkaar aan de trapjes af naar de beneden coupe. Zij zit eigenlijk liever boven, maar nog liever in de aandacht van deze jongeman. Hij bewondert bij het instappen haar billen.

Het wordt een mooi weekend.

#bijnawinterwonderland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.