Vandaag- Spreek ik mijzelf toe

Het is zo’n week waarin alles in mijn lijf schreeuwt VAKANTIE!

Misschien omdat de schoolvakanties in het zuiden maandag voorbij zijn. Misschien omdat mijn vakantie al weer weken achter me ligt. Misschien omdat de vanzelfsprekendheid van zonlicht stiekem wat minder wordt, het ’s ochtends langer donker blijft en ik de herfst voel naderen. Nog even zomervakantie vasthouden.

Wanneer mijn lijf schreeuwt, blèren al mijn zintuigen mee. Op het station drijft de lucht van versgebakken croissants (ja, meervoud want vakantie) zo mijn neusgaten in. Thuis kijkt een nog ongeopende maar wel gekoelde fles wijn mij met zijn lodderige ogen aan. Had ik een wekker dan zou ik er door heen slapen, het liefst draai ik me nog even om.

Ik spreek mijzelf toe. Stop screaming, start being.

De vakantie is voorbij. Tijd voor gezond eten, niet drinken, veel sporten en vroeg op.

Hashtag nognietzo’nzinin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.