Vandaag- Vroeger of later

 

Morgen is het weekend. 

Vandaag klopt dat, vannacht was ik een nachtje te vroeg. Met opstaan een uurtje te laat. Telefoon vergeten op te laden. Mijn blog vertraagd. 

Ik vrees voor de rest van de dag. 
Te vroeg gaan drinken. Te laat gaan werken. Te vroeg uitstappen. Te laat instappen. Te vroeg de computer uitzetten. Te laat de telefoon opnemen. Te vroeg lachen. Te laat medelijden tonen. Te vroeg mijn instappers voor mijn hakken wisselen. Te laat mijn instappers voor mijn hakken wisselen. En zo kan ik nog wel een paar te vroegjes en te laatjes verzinnen. 
Ik laat je. Het is nog vroeg. 
Morgen is het weekend. #genietoptijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.