Vandaag- Waardeloze aanbiedingen! Waardeloze aanbiedingen! Nu gratis af te halen!

Even dacht ik dat het een cadeautje was. Volgens het Pokemon go principe. Wie zoekt en goed kijkt, zal vinden.

Ik vond het uitermate sympathiek. Als vaste reiziger krijg ik regelmatig NS aanbiedingen waar ik, om heel eerlijk te zijn, niets aan heb en nooit iets mee doe. Want wanneer zou ik nou gratis iemand laten meereizen in de daluren?! Dan kom ik én zelf te laat én zeul ik ongewenst man en of kids mee naar een plek waar zij niet willen zijn? En wanneer reis ik in het weekend met een gratis eerste klas upgrade?! Als ik in het weekend met de trein reis, dan is dat met anderen, en die zitten dan gezellig in de tweede klas?

Uiteraard waardeer ik de geste van de NS. Maar verdiep je in je doelgroep en vraag wat ze echt willen. Ik kan wel iets bedenken: in de luwe zomermaanden ook 40% korting niet in daluren, of in de zomermaanden een week upgrade naar eerste klas gewoon voor woon werk verkeer.

Op marktplaats zijn de NS aanbiedingen niet te slijten. Het versturen en regelen kost me meer dan dat het opbrengt. Dus vond ik dit gebaar wel sympathiek. Van wie het ook tussen de spijlen van het perronbankje had gestoken.

Ik druk mijn neus op het kaartje. Niks sympathiek aan. Gebruikt en afgestempeld, had een of andere malloot gedacht dat het leuk was om dit stukje oud papier tussen de spijlen te frommelen in plaats van weg te gooien in de prullenbak die er bijna naast staat.

Staakt de waardeloze aanbiedingen. Er komt niets goeds van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.