Vandaag- Zombies die we zijn

The usual crowd beweegt zich kalm voort vandaag. Zoekt een plekje om te staan, hangen, zitten en keert zich in de telefoon. Met nog bijna een kwartier voordat de trein komt, zijn we ronduit te vroeg op deze vroege tropische ochtend. Dus zijn we rustig, stil, sparen onze energie.

Genieten van de stilte is er echter niet bij. Want zij zijn er ook. Het heerlijk een dagje uit met elkaar trio. Op naar een zinderend zomer festival, of een Libelle lifestyle week.

Wat moet je aan hè, op zo’n dag. Je ziet dat ze het alledrie gedacht hebben. Een rokje is leuk maar niet zo praktisch. En praktisch dat zijn ze, aan hun korte kapsels te oordelen. Gympen met glitters. Toch nog een beetje chique. Een gekleed t shirt met wat kant of een randje. Ongetwijfeld een vestje in de tas. Voor die tropische storm van vanmiddag.

En dan begint het grote kletsen. Over niets en iedereen. Over alles en niemand. Ondertussen checkt een of de trein nog wel op  tijd komt en controleert de ander of ze wel een flesje water bij zich heeft. Hydrateren hè, met dit weer.

En ondertussen zitten wij, the usual crowd, stil in onze telefoon.

Zombies die we zijn.

Want laten we nou eerlijk zijn, wie zou niet willen ruilen met dit opgewekte trio en hun vrolijke dagje uit?

Ik wel.

One thought on “Vandaag- Zombies die we zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.